Μουσική , Music News

Eurovision 2024: Έτσι θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή του διαγωνισμού

Οι πρώτες λεπτομέρειες που θα δούμε επί σκηνής

Δημοσιεύτηκε στις 24 Απριλίου 2024

Πολλά και σημαντικά αποκάλυψε σήμερα ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA για την σκηνική εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2024!

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Πουλόπουλος επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι η σκηνική μας εμφάνιση φέτος στο διαγωνισμό, θα βασίζεται στο μονόπλανο. Μία κάμερα δηλαδή που θα ακολουθεί την Μαρίνα Σάττι και τους χορευτές καθ΄όλη τη διάρκεια του τραγουδιού. Το μονόπλανο όμως θα ισχύει κατά τα 2/3 του τραγουδιού, αφού στο τελευταίο λεπτό το πλάνο θα ανοίγει, ώστε να μπορούμε να δούμε και πιο μακρινά πλάνα, αλλά και την σκηνή και το κοινό μέσα στην Malmo Arena, που αναμένεται να αντιδρά με ενθουσιασμό στο Zari!

Ένα ακόμη στοιχείο που αποκάλυψε η εκπομπή είναι πως στα leds που έχουν σχεδιάσει οι NMR, θα δούμε αρκετή ακόμη Μαρίνα Σάττι, αλλά και κομβικές φράσεις του τραγουδιού.

Τέλος, ένα μέρος της χορογραφίας θα είναι ίδιο με αυτό του video clip. Το ελληνικό στοιχείο δεν πρόκειται να λείπει από την εμφάνιση, αφού θα υπάρχει ένα σημείο του τραγουδιού (προφανώς στη γέφυρα), όπου θα δούμε έναν παραδοσιακό κυκλωτικό ελληνικό χορό, αλλά και τα μαντήλια.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός πρόσφατα σε δηλώσεις του είχε αναφέρει πως η εμφάνιση μας, δεν εμπεριέχει κάποιο εύρημα και εδώ ερχόμαστε να σας αποκαλύψουμε και εμείς, πως σύμφωνα και με τις δικές μας πληροφορίες δεν θα υπάρχει όπως ίσως πολλοί αναμένουν φωτιές, πυροτεχνήματα κλπ, αφού σκοπός της ελληνικής αποστολής είναι να μας εντυπωσιάσουν με όλο το 3λεπτο και όχι με κάποιο στιγμιότυπο.

Υπενθυμίζουμε πως καλλιτεχνικός διευθυντής της φετινής ελληνικής αποστολής είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός και χορογράφος ο Mecnun Giasar.

Τόσο η ΕΡΤ, όσο και η καλλιτεχνική ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα που θα δούμε στις οθόνες μας σε λίγες ημέρες, ενώ είναι πανέτοιμοι και για την πρώτη μας πρόβα, τη Δευτέρα 29/4. Η Μαρίνα Σάττι αναχωρεί για το Μάλμε την Κυριακή 28 Απριλίου από το Ελευθέριος Βενιζέλος, μαζί φυσικά με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή.

ΠΗΓΗ

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close